Био сок от Левурда(див чесън)

200мл 100% чист сок от биологично земеделие

Препоръчителна цена: 14.99лв.

Добър за кръвоносните съдове.

  • пречистване
  • кръвоносни съдове
  • антибактериално

Обща информация

Левурда или див чесън е билка със силни антибактериални свойства. Много благоприятно повлиява пречистването на кръвоносните съдове, с което спомага за нормалните нива на холестерол. По този начин се отразява добре на цялата сърдечна дейност. С антибактериалните си свойства се използва и като имуностимулант през сезоните на завишена грипна активност.

l

Начин на употреба / дневна доза

Изцяло натурален продукт без консерванти. След отваряне съхранявайте в хладилник и използвайте в рамките на 2 седмици. Използвайте приложената мерителна капачка, не пийте директно от шишето за да избегнете внасяне на бактерии.
Препоръчително на гладно – 20мин. са необходими на продукта да се усвои.
3 пъти дневно преди хранене по 10ml сок(30ml), неразреден или разреден с вода или друг сок.
Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Продуктът е хранителна добавка и не е заместител на разнообразното хранене. Да се пази от деца.

e

Показания за употреба

Сокът от левурда(див чесън) Schoenenberger е изцяло натурален, 100% чист продукт. Подходящ за пречистване на организма и кръвоносните съдове. Има изразени антибактериални свойства. Използва се също като имуностимулант. Трябва да се има предвид, че при някои хора дивият чесън води до понижаване на кръвното налягане. Ако имате съмнения и колебания относно кръвното си, консултирайте се с медицински специалист.

Състав

100% чист сок от листа и цветове левруда(див чесън) (Allium sativum), от биологично земеделие.
Продуктът не съдържа алкохол или химически консерванти.

/

Подходящи комбинации

Подходящо е да комбинирате сока от див чесън с друг сок от асортимента на Schoenenberger при необходимост.