Био сок от Коприва

200мл 100% чист сок от биологично земеделие

Препоръчителна цена: 14.99лв.

Благоприятно повлиява естествените процеси на пречистване на кръвта.

  • Активните вещества на артишока са добре познати на съвременната медицина. Те подобряват обмяната на веществата и стимулират функциите на жлъчката, като по този начин спомагат разграждането на мазнините и детоксикацията. По този начин тялото отслабва, като се освобождава от ненужните токсини и мазнини.
  • Артишокът е много ефективно средство и при стомашни и храносмилателни проблеми.

Обща информация

Копривата е една от първите пролетни зелени билки. Изключително подходяща точно в този период, защото подпомага пречистването на кръвта след зимните месеци през които организма се запасява с повече мазнини. Сокът от коприва Schoenenberger е изцяло натурален продукт, който ще подпомогне пролетното пречистване на организма, ще се отрази благоприятно на регулиране на теглото и ще забележите веднага ефект върху кожата от цялостното пречистване на кръвта.

l

Начин на употреба / дневна доза

Изцяло натурален продукт без консерванти. След отваряне съхранявайте в хладилник и използвайте в рамките на 2 седмици. Използвайте приложената мерителна капачка, не пийте директно от шишето за да избегнете внасяне на бактерии.
Препоръчително на гладно – 20мин. са необходими на продукта да се усвои.
2 пъти дневно преди хранене по 10ml сок(20ml), неразреден или разреден с вода или друг сок.
Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Продуктът е хранителна добавка и не е заместител на разнообразното хранене. Да се пази от деца.

e

Показания за употреба

Сокът от коприва Schoenenberger е изцяло натурален, 100% чист продукт. Подходящ за пречистване на организма. Отразява се благоприятно на кожата, както и на ставите, изчиствайки кръвта от натрупани ненужни вещества.
Имайте предвид, че копривата не се препоръчва при така наречената „гъста кръв“ и предразположеност към съсиреци. При подобни съмнения се консултирайте с медицински специалист.

Състав

100% чист сок от коприва (Urtica dioica, Urtica urens) от биологично земеделие.
Продуктът не съдържа алкохол или химически консерванти.

/

Подходящи комбинации

Подходящо е да комбинирате сока от коприва със сок от глухарче и сок от артишок.