Био сок от Кактусов Плод

200мл 100% чист сок от биологично земеделие

Препоръчителна цена: 21.19лв.

Повече енергия – повече постижения.

  • енергия
  • подсилване
  • издръжливост

Обща информация

Сокът от кактусова смокиня Schoenenberger е чудесен естествен и природен избор за зареждане с енергия. Богат на въглехидрати изцяло от плодовете на кактусовата смокиня, сокът на Schoenenberger ще Ви зареди бързо с полезна енергия и ще ви помогне в натовареното ежедневие.

l

Начин на употреба / дневна доза

Изцяло натурален продукт без консерванти. След отваряне съхранявайте в хладилник и използвайте в рамките на 2 седмици. Използвайте приложената мерителна капачка, не пийте директно от шишето за да избегнете внасяне на бактерии.
Препоръчително на гладно – 20мин. са необходими на продукта да се усвои.
2 пъти дневно преди хранене по 20ml сок(40ml), неразреден или разреден с вода или друг сок.
Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Продуктът е хранителна добавка и не е заместител на разнообразното хранене. Да се пази от деца.

e

Показания за употреба

Сокът от кактусов плод/кактусова смокиня Schoenenberger е изцяло натурален, чист продукт. Подходящ е при усещане за ниска енергия, умора и изтощение от ежедневното натоварване. Подходящ е и при спортисти и физически активни хора за набавяне на доза натурална природна енергия.

Състав

Чист сок от кактусова смокиня(Opuntia ficus-indica ) 97%, лимонов сок от биологично земеделие.
Продуктът не съдържа алкохол или химически консерванти.

/

Подходящи комбинации

Сокът от кактусова смокиня Schoenenberger може да комбинирате с другите сокове от асортимента на Schoenenberger при необходимост.