Био сок от Джинджифил

200мл 100% чист сок от биологично земеделие

Препоръчителна цена: 21.19лв.

Благоприятно повлиява нормалните функции на стомаха.

  • храносмилане
  • метаболизъм
  • имунитет

Обща информация

Джинджифилът е билка с пикантен лют вкус, цитросов лимонов аромат и загряващи свойства. Смята се, че джинджифилът „разпалва храносмилателния огън“, подпомага храносмилането и превентира тежест в стомаха след хранене, подуване и газове. Джинджифилът още се използва за забързване н аметаболизма. Освен благоприятените му свойства за храносмилателната система, джинджифилът е много добър имуностимулант, естесвено природно средство за пречисрване на организма.

l

Начин на употреба / дневна доза

Изцяло натурален продукт без консерванти. След отваряне съхранявайте в хладилник и използвайте в рамките на 2 седмици. Използвайте приложената мерителна капачка, не пийте директно от шишето за да избегнете внасяне на бактерии.
На гладно или след хранене – 20мин. са необходими на продукта да се усвои.
Преди и/или след хранене при необходимост по 5ml сок, при остри оплаквания 10ml (5-10ml), неразреден или разреден с вода или друг сок.
Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Продуктът е хранителна добавка и не е заместител на разнообразното хранене. Да се пази от деца.

e

Показания за употреба

Сокът от джинджифил Schoenenberger е изцяло натурален, чист продукт. Подхоящ е за поддържане нормалната функция на храносмилателната система, превентира неразположения като тежест и подуване след хранене. Сокът от джинджифил може да се използва както на гладно, така и непосредствено след хранене. Не дразни стомашната лигавица. Джинджифилът още е силен природен имуностимулант, подходящ за подпомагане на имунната система. Използван е много успешно и като антиоксидант за пречистванена тялото.

Състав

Чист сок джинджифил (Zingiber officinale), от биологично земеделие (75%), вода.

/

Подходящи комбинации

Подходящо е да комбинирате сока от джинджифил със сок от магданоз и сок от ацерола.